3D Modelleme Dersi Vize Teslimi

Arkadaşlar tek max dosyası içinde iki tesliminiz bulunmalıdır. Bunları aşağıda açıklayarak listeliyorum

1- (50 p.) Dersin başından bu yana yaptığımız tüm uygulamalar (Topografya dersi dahil değildir. Ama isteyen ekleyebilir)
Bunun için ders kayıt videolarını tek tek izleyip somut olarak modellenen nesneleri aynen deneyip uygulamanız gerekiyor. Yani tüm dersleri baştan sonra izleyip birebir uygulamanız lazım bunun sağlamak için

2- (50 p.) Mobilya tasarımı

Aşağıdaki butondan erişebileceğiniz videolarda gösterilen modeli aynen üretmeniz gerekmektedir.

Linkte 5 adet video bulunmaktadır. Tüm modellemeyi 5 parçaya böldüm. Sırası ile izleyip uygulayın.

Videoda da göreceğiniz gibi x rakamı okul numaranızın son iki hanesini ifade etmektedir. Bunu tek tek ölçeceğiz arkadaşlar, lütfen burada hata yapmayalım. Bir de yüksek numaralarda mobilyanın tipi biraz değişebilir. Bu sorun değil 🙂

Ölçüleri verilmemiş olan; çekmecenin iç kısmı, kulp ve ayakların boyutlandırması göz kararı yapılacaktır. (Videoda da o şekilde yapılmıştır.)

Puanlama:
Ana gövde: 10p.
Çekmece: 20p.
Ayaklar: 5p.
Kulp: 15p.

Son teslim zamanı:
26 Aralık 2021 Pazar, saat 22:00 son teslim tarihidir…

Yükleme alanı:
Aşağıdaki butona tıklayarak sisteme yükleyebilirsiniz.
Not: Yükleyeceğiniz TEK dosyayı lütfen ad_soyad_numara.max şeklinde isimlendirin. Yoksa sistemde dosyalarınızı bulmam mümkün olmayabilir.

!!!!TESLİMİNİZİ, 2019 FORMATINDA KAYDEDİLMİŞ TEK BİR MAX DOSYASI OLARAK TESLİM ETMENİZ LAZIM. BUNA DİKKAT!!!! YANİ DERSİN BAŞINDAN İTİBAREN YAPTIKLARIMIZ VE BU MOBİLYA AYNI DOSYA İÇİNDE OLMALI.

Comments are closed