CAAD1 Vize Teslimi

CAAD1 dersimizin vize teslimi için yapacağınız teslimleri aşağıda listeliyorum.

1- (50 p.) Dersin başından bu yana yaptığımız tüm uygulamalar (Plot ayarları dersi ve Photoshop dersleri dahil değildir.)

Bunun için ders kayıt videolarını tek tek izleyip somut olarak çizilen her şeyi aynen deneyip uygulamanız gerekiyor. Yani tüm dersleri baştan sonra izleyip birebir uygulamanız lazım bunun sağlamak için…

2- (50 p.) Geçmişte yaptığınız projelerden birinin giriş katını Autocad ortamında çizmenizi istiyoruz. (Şuan projesini Autocad ile çizen arkadaşlar bu çalışmalarını tamamlanmış şekilde iletmeleri yeterlidir.)
Teslim edilmesi gerekenler şu şekilde:
a. Autocad DWG dosyası.
b. Elle çizdiğiniz projenizin anteti görülecek şekilde çekilmiş fotoğrafı. (Projesini doğrudan Autocad ile çizen grupların fotoğraf yollamasına gerek yoktur.)

Puanlama:
– Projeye uygunluk: 10p.
– Çizgilerin doğru ve temiz birleştirilmesi: 10p.
– Layer yapısının kurulması: 10p. (Renk ve çizgi kalınlıklarının layer sistemi ile belirlenmesi gerekmektedir.)
– Tefriş: 10p. (Tam tefrişli olarak teslim etmeniz lazım. isteyen arkadaşlar hazır tefrişler kullanabilir. Ama tefrişlerin proje boyutlarına uygun olması önemlidir.)
– Ölçü çizgileri: 5p. (Yazıları ve okları görünecek büyüklükte olmayan arkadaşlar buradan puan alamayacaklardır.)
– Peyzaj: 5p. (yapınızın yakın peyzajını istiyoruz burada. Çerveresinde bulunan erişim yollarını varsa ağaç vb. detayları eklemeniz yeterli olacaktır.)

Son teslim zamanı:
26 Aralık 2021 Pazar, saat 23:00 son teslim tarihidir…

Teslim alanı:
Aşağıdaki butondan açılan sayfadan dosyanızı yükleyebilirsiniz.
Not: Yükleyeceğiniz dosyaların hepsini lütfen ad_soyad_numara.dwg ya da .jpg şeklinde isimlendirin. Yoksa sistemde dosyalarınızı bulmam mümkün olmayabilir.

!!!ARKADAŞLAR PROJENİZ DAHİL, TÜM ÇALIŞMALARIN TEK BİR AUTOCAD DOSYASINDA SIRALANMASI GEREKMEKTEDİR. BUNA DİKKAT EDELİM!!! PROJE FOTOĞRAFINIZI DWG’NİN İÇİNE KOYMAYIN AMA. ONU DWG’NİN YANINDA AYRI BİR DOSYA OLARAK YÜKLEYİN.

Comments are closed