CAAD2 Final Teslimi

Teslim için beklenenler:
1.
Vize teslimi için yaptığınız çalışmalar (Bu çalışmaları, eksikleri tamamlayarak güncelleyebilirsiniz.)
2. Sekizinci haftadan itibaren derslerde yapılan tüm uygulamaların vizede teslim edilen dosyaya eklenmesi (Yani tek bir skethup dosyası teslim etmeniz gerekiyor. Vize ve finali tek bir dosyada toplamalısınız.)

Dikkat 1: Uygulamaların bazılarına okul numaranızın son iki hanesini eklemeniz gerekiyor. Bunları videolarda uygulamalı olarak anlattım. Eklemeyen arkadaş o uygulamadan puan alamaz.
Dikkat 2: Derste yaptığımız gibi her bir hafta bir çizgi ile ayrılmalı ve haftanın ismi kenarına yazılmalıdır.
Dikkat 3: Her bir uygulamaya mutlaka “açıklama” eklenmelidir. Açıklama eklemeyen arkadaşların notları yarıya indirilir.
Dikkat 4: Teslimler Kesinlikle kendi yaptıklarınız olmalıdır. Birbirinden en ufak bir model aldığı tespit edilen arkadaşların notları direk kişi adedine bölünür. Yani bu şekilde 3 arkadaş tespit edilirse ve ortaya çıkan final notu örneğin 90 ise bu arkadaşlar finalden 90/3=30 alacaktır. Bundan dolayı çalışmanızı hiç bir sebeple diğer bir arkadaşla paylaşmamanızı tavsiye ederim.
Dikkat 5: 14. hafta yapılan Lumion uygulaması teslimde kapsam dışıdır. Orada aktarılan bilgileri kendiniz uygulayın ve mutlaka ilerde çalışmalarınız kullanın.

Puanlama:
– 8. hafta ve sonrasındaki uygulamaların geneli 100 puan üzerinden puanlanacaktır. (Vize teslimlerinin hesaplaması, vize teslim yönergesindeki gibi ayrıca yapılacaktır.)
– Teslimlerdeki eksiklikler veya hatalar uygulamalar içindeki ağırlığına göre notlardan düşülecektir.
– Tek bir benzerliğin tespiti durumunda -yukarıda açıklandığı gibi- tüm alınan not, kişi sayısına bölünür. Bundan dolayı her arkadaşın çalışmasını sadece kendi makinesinde tutması önerilir.
– Teslimlerde “x” yazan yerlerin hatalı eklenmesi durumunda yine bu bölümlerden puan verilmeyecektir. Bundan dolayı teslim etmeden önce kontrol edilmesi önerilir.)

– Açıklama eklemeyen arkadaşların notları yarıya indirilir.

Son teslim tarihi:
21 Haziran 2021 Pazartesi, Saat 23:59
(Bu saatten sonra sistem kapanacaktır.)

Yükleme Alanı:
Aşağıdaki butondan dosyanızı sisteme yükleyebilirsiniz. Dosyanızı,
isim-soyisim-numara.skp şeklinde isimlendirin. (Tüm teslimler TEK BİR Sketchup dosyası içinde olmalıdır.)

Comments are closed